دکتر حسین صفوی زاده

پزشک عمومی


خوراك كالجوش

خوراك كالجوش غذاي شهرستان بومي شهرستان دليجان مي باشد.

مواد لازم:

روغن : 100 گرم

پياز: 200 گرم

مغز گردو : 50 گرم

كشك : 100 گرم

نعناع خشك: 15 گرم

زردچوبه: 5 گرم

نمك: به مقدار كافي

طرز تهيه:

پياز را سرخ كرده، مغز گردوي كوبيده شده، زردچوبه و نعناع خشك اضافه مي كنيم و كمي تفت مي دهيم و سپس كشك سائيده شده رقييق شده را اضافه مي كنيم و مي گذاريم بجوشد .

دربرخي روستاها به جاي كشك از آب زرشك و در عوض گردو از قورمه استفاده مي شود.

"قورمه : گوشت از قبل سرخ شده و پخته شده بدون استخوان "

ميزان انرژي در هر 100 گرم اين غذا 321 كيلوكالري است و همه شاخص هاي ارزش غذايي را دارا مي باشد.

طبع مواد غذايي استفاده شده در تهيه غذا :

روغن: گرم و خشك ؛ پياز: گرم و خشك؛ گردو :گرم و خشك ؛ كشك : سرد و تر؛ نعناع: گرم و خشك؛ زردچوبه : گرم و خشك؛ آب : سرد و تر

طبع و مزاج خوراك" " گرم و معتدل"


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان زینبیه ، نرسیده به چهارراه عاشق اصفهانی ، ورزشگاه بهمن ، انتهای کوچه یزدان
تلفن : 35640815 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
زیبایی و طب سنتیمطالب و مقالات پزشكيمطالب و مقالات طب سنتیمطالب و مقالات غیر پزشکیهنر آشپزي و خانه داريپرسش و پاسخ پزشكيپرسش و پاسخ غيرپزشكيتغذيه و ماه مبارك رمضاندرمان هاي اورژانسيصفحه اصلیسوالات پزشکیپیامهای کاربرانسایتهای دیگر