خوراك كالجوش غذاي شهرستان بومي شهرستان دليجان مي باشد.
مواد لازم:
روغن : 100 گرم
پياز: 200 گرم
مغز گردو : 50 گرم
كشك : 100 گرم
نعناع خشك: 15 گرم
زردچوبه: 5 گرم
نمك: به مقدار كافي
طرز تهيه:
پياز را سرخ كرده، مغز گردوي كوبيده شده، زردچوبه و نعناع خشك اضافه مي كنيم و كمي تفت مي دهيم و سپس كشك سائيده شده رقييق شده را اضافه مي كنيم و مي گذاريم بجوشد .
دربرخي روستاها به جاي كشك از آب زرشك و در عوض گردو از قورمه استفاده مي شود.
"قورمه : گوشت از قبل سرخ شده و پخته شده بدون استخوان "
ميزان انرژي در هر 100 گرم اين غذا 321 كيلوكالري است و همه شاخص هاي ارزش غذايي را دارا مي باشد.
طبع مواد غذايي استفاده شده در تهيه غذا :
روغن: گرم و خشك ؛ پياز: گرم و خشك؛ گردو :گرم و خشك ؛ كشك : سرد و تر؛ نعناع: گرم و خشك؛ زردچوبه : گرم و خشك؛ آب : سرد و تر
طبع و مزاج خوراك" " گرم و معتدل"
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان زینبیه ، نرسیده به چهارراه عاشق اصفهانی ، ورزشگاه بهمن ، انتهای کوچه یزدان
تلفن : 35640726 - 031