دکتر حسین صفوی زاده

پزشک عمومی


دستور تهيه روغن شحم گاو

روغن شحم گاو به روغن چربی اطراف قلوه گاه گاو اطلاق می گردد که روغن بسیار لطیفی است و زود آب می گردد. برای این که نسوزد و خوب آب شود باید همراه آن، مقداری از روغن های جاهای دیگر داخل شکم گاو که جزء احشاء است و کمی مقاوم تر از روغن اطراف قلوه می باشد نیز اضافه نمایید.

مثلاً به ازای یک کیلو چربی اطراف قلوه، دویست گرم نیز چربی احشاء را داخل ظرفی ریخته و بگذارید با شعله سوزنی کم کم آب شود.
بعد از آب شدن، روغن را از صافی بگذرانید و در یخچال نگهداری نمایید.

این روغن یکی از بهترین روغن هایی است که برای انسان مفید است.
برای آب کردن چربی زیر شکم نیز استفاده از روغن شحم گاو در مصرف خوراکی خود توصیه شده است که بسیار برای تناسب اندام موثر است.

و از معصوم نقل است: من اكل لقمة شحم اخرجت مثلها من الداء : هر که یک لقمه از شحم بخورد به همان اندازه درد از بدن او خارج می شود.

منبع: مطالب جمع آوري شده توسط جمعي از محققين طب سنتي - اسلامي


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان زینبیه ، نرسیده به چهارراه عاشق اصفهانی ، ورزشگاه بهمن ، انتهای کوچه یزدان
تلفن : 35640815 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

حامد نیک نام [ 1390-09-12 ]
با سلام و خداقوت خدمت برادر گرامی دکتر حسین صفوی زاده. به اطلاع جناب عالی می رسانیم گروه علمی فرهنگی احیای سلامت اصفهان با توجه به توصیه های اساتید بزرگ طب سنتی ایرانی و اسلامی اقدام به تولید روغن شحم گاو به روش کاملا سنتی و با استفاده از ظروف مسی نموده است.این محصول با بالاترین کیفیت وکاملا خالص تهیه شده وجهت فروش عرضه می شود.در صورت تمایل به همکاری با ما تماس بگیرید. 09369208799 نیک نام www.esegroup.ir

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
زیبایی و طب سنتیمطالب و مقالات پزشكيمطالب و مقالات طب سنتیمطالب و مقالات غیر پزشکیهنر آشپزي و خانه داريپرسش و پاسخ پزشكيپرسش و پاسخ غيرپزشكيتغذيه و ماه مبارك رمضاندرمان هاي اورژانسيصفحه اصلیسوالات پزشکیپیامهای کاربرانسایتهای دیگر