دکتر حسین صفوی زاده

پزشک عمومی


دستور تهيه پنير خانگي

پنيري که به صورت سنتی درست می کردند، این گونه بود که هر چیزی که شیر را ببرد مثل سرکه یا آبلیمو را بردارید و مقدار کمی از آن را به شیر در حال جوشیدن اضافه کنید.
در یک قابلمه 3 کیلویی، کافی است نصف استکان یا کمتر، سرکه یا آبلیمو بریزید، بلافاصله شیر می برد، وقتی برید آن را داخل کیسه می کنید و درب کیسه را ببندید و برای این که به صورت تکه ای دربیاید، روی یک سطحی قرار می دهید و یک تکه سنگ، مثل سنگ مرمر یا یک وزنه ای که به این شکل باشد، روی آن قرار دهید که تقریباً مثل کتاب این پنیر را زیر خودش سفت کند و آبش بیرون بیاید. این پنیر آماده است و بعد آن را در آب نمک نگهداری کنید.

منبع: مطالب جمع آوري شده توسط جمعي از محققين طب سنتي - اسلامي


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان زینبیه ، نرسیده به چهارراه عاشق اصفهانی ، ورزشگاه بهمن ، انتهای کوچه یزدان
تلفن : 35640815 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
زیبایی و طب سنتیمطالب و مقالات پزشكيمطالب و مقالات طب سنتیمطالب و مقالات غیر پزشکیهنر آشپزي و خانه داريپرسش و پاسخ پزشكيپرسش و پاسخ غيرپزشكيتغذيه و ماه مبارك رمضاندرمان هاي اورژانسيصفحه اصلیسوالات پزشکیپیامهای کاربرانسایتهای دیگر